Zde může být vaše reklama.
Pátek 19.4.
Svátek má Rostislav
Menu

Klicperovo divadlo otevírá předprodej po letních prázdninách

Klicperovo divadlo otevírá předprodej po letních prázdninách

foto: Klicperovo divadlo

22. 08. 2019 - 10:02

Klicperovo divadlo před pár minutami otevřelo po letní prázdninové přestávce svůj kamenný předprodej na Gočárově třídě. Divadelní pokladny jsou otevřeny od 10 hodin dopoledne. První prodejní dny budou určené především předplatitelům, a to jak stávajícím, kteří si mohou obnovit své předplatné z předchozí sezóny, tak i novým, kteří si budou chtít předplatné teprve vybrat. Až do konce srpna bude navíc mimořádně otevřeno i v sobotu od 9 do 12 hodin.

V nové sezóně přichází Klicperovo divadlo se zcela novou předplatitelskou skupinu „Z" pro dospělé diváky, která nabízí bohatý výběr míst v předních řadách a abonentky je možné zakoupit také on-line jako eVstupenky. Divadlo zároveň nabízí i cenově zvýhodněné předplatitelské balíčky pro seniory nebo studenty. Více informací o jednotlivých druzích předplatného je zveřejněno na webových stránkách divadla, nebo je možné je získat osobně přímo v předprodeji, kde s výběrem předplatného divákům rádi poradíme.

Předplatitelé budou mít možnost během prvních dní si přednostně vyměnit kupóny na představení festivalu Čekání na Václava a dokoupit si jednu vstupenku na jakékoliv festivalové představení, a to do vyčerpání kapacity míst pro kupony. Volný prodej vstupenek na Čekání na Václava pak bude spuštěn v pondělí 26. 8. v 10 hodin dopoledne v předprodeji divadla i on-line na www.klicperovodivadlo.cz.

Další články