Zde může být vaše reklama.
Úterý 23.4.
Svátek má Vojtěch
Menu

Kraj posílí autobusy Na vinobraní v Kuksu není nutné jezdit vlastním vozem

Na vinobraní v Kuksu není nutné jezdit vlastním vozem

foto: Pixabay

09. 09. 2019 - 09:00

Vinobraní na Kuksu, které se letos uskuteční v sobotu 14. září, navštěvují tisíce lidí. Královéhradecký kraj jim nabízí možnost dostat se na místo pohodlně veřejnou dopravou. Posílí spoje a přidá i mimořádné přímé spojení.

„Mimořádné spoje budou v následujících dnech zaneseny na portálu IDOS, aby si cestující mohli najít spojení s přestupem z různých míst. Na všech spojích bude platit tarif IREDO. Při cestování veřejnou dopravou odpadne jízda v kolonách, hledání parkovacího místa i domluva na tom, kdo bude z vinobraní řídit,“ říká první náměstek hejtmana Martin Červíček odpovědný za oblast dopravy a silničního hospodářství.

Posílené budou spoje z Hradce Králové, Trutnova, Jičína, Náchoda a Rychnova nad Kněžnou a navíc k nim přibydou mimořádné spoje z Broumova nebo Červeného Kostelce. Navíc na spojích z Hradce Králové pojede v konkrétní čas více autobusů, takže lidé se nemusí obávat jejich přeplněnosti. Odjezdy z a do jednotlivých směrů a také přehled posílených spojů z Hradce Králové najdete zde.

Další články