Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

Téma - Pevnost FF Hradecká univerzita chystá letní tábor pro děti

Hradecká univerzita chystá letní tábor pro děti

06. 06. 2019 - 08:04

Slavnostní imatrikulace, založení vlastního státu, záchrana knih před zkázou či den strávený v Archeoparku pravěku ve Všestarech. To a mnohem víc čeká děti na dalším oblíbeném táboře s Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové.

Nemáte program pro děti na poslední srpnový týden ve dnech od 26. do 30. srpna? Zapište je na příměstský tábor Filozofické fakulty UHK. Letošní ročník nese název Pevnost FF. Po vzoru Pevnosti Boyard budou děti za splněné úkoly sbírat indicie, které je dovedou. Kam? K čemu? To si zatím organizátoři nechávají pro sebe.

Na začátku tábora čeká děti slavnostní imatrikulace, v závěru pak promoce, při níž obdrží diplom bakaláře oboru Táborové vědy. Program připravují katedry a ústavy Filozofické fakulty UHK. Děti s nimi budou mimo jiné zakládat nový stát a vymýšlet jeho pravidla, zachraňovat moudré knížky před hrozící zkázou, vytvářet záchrannou sociální síť Hradce Králové či se nimi vypraví po stopách nejslavnějších hrdinů evropské historie.

Tábor je určen dětem od sedmi do dvanácti let. Program tábora bude vždy od 8 do 16 hodin. Více informací najdete na adrese www.uhk.cz/cs/filozoficka-fakulta/ff-1/zijeme-ff/primestsky-tabor.

Další články