Zde může být vaše reklama.
Úterý 23.4.
Svátek má Vojtěch
Menu

V září ještě otevřeno Hlavní sezóna na Koupališti Flošna končí

Hlavní sezóna na Koupališti Flošna končí

foto: SNHK

11. 09. 2019 - 11:19

Hlavní letní sezóna na Koupališti Flošna skončí v pátek 13. září 2019. V tento den budou naposledy vyhřívány všechny venkovní bazény. Od soboty 14. září bude Koupaliště Flošna otevřeno v režimu vedlejší sezóny a vyhříván na 26°C bude už jen plavecký padesátimetrový bazén. Otevírací doba bude zatím od 9 do 19 hodin.

Cena celodenního vstupného bude snížena na 50 Kč pro majitele čipových hodinek a na 70 Kč bez čipových hodinek. Pokud bude dostatečná návštěvnost, budou spuštěny také všechny atrakce, které jsou v ceně vstupného.

Letní sezóna 2019 byla z důvodu nepříznivého počasí zahájena až 1. června. Červen byl zároveň nejteplejším měsícem celé letní sezóny a návštěvnost v tomto měsíci překonala obvyklou červnovou návštěvnost o více než 150 % a dosáhla 38 tisíc návštěvníků. Oba prázdninové měsíce již nebyly tak slunečné a jejich návštěvnost byla mírně podprůměrná. Celková návštěvnost v letní sezóně 2019 zatím přesáhla 93 tisíc osob, což je návštěvnost, která odpovídá průměrné návštěvnosti všech letních sezón od otevření v roce 2010. Celkově za všech deset letních sezón, v kterých je Koupaliště Flošna v provozu, ho navštívilo již přes 946 tisíc návštěvníků. Takže v příští letní sezóně budeme očekávat miliontého návštěvníka, který bude samozřejmě odměněn.

Během letních prázdnin došlo ve Wellness studiu Flošna k rekonstrukci šaten a k výměně dlažby na schodech. I přes tuto odstávku má wellness v tomto roce zatím nejvyšší návštěvnost od zahájení provozu v květnu 2010. Celková návštěvnost Wellness studia Flošna, od května 2010 do září 2019, přesáhla 250 tisíc návštěvníků.

V areálu lze po celý rok navštívit také Squash Flošna se 4 kurty, fitness a restauraci Flošna s bowlingem. 

Veškeré aktuální informace jsou pravidelně zveřejňovány na stránkách provozovatele www.snhk.cz a FCB.

Další články