Zde může být vaše reklama.
Pátek 19.4.
Svátek má Rostislav
Menu

Čtyři posily Votroci zahájili letní přípravu

Votroci zahájili letní přípravu

17. 06. 2019 - 21:58

V pondělí odpoledne zahájil A tým Votroků letní přípravu první jednotkou. Na tréninkovém hřišti se sešlo 32 hráčů, z nich pět z dorostu, čtyři posily a dva na testech.

Odpoledním tréninkem na vedlejší ploše Malšovického stadionu zahájili Votroci přípravu na novou sezonu ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Trenérovi Zdenku Frťalovi se sešlo "pod rukama" dvaatřicet hráčů, tento kádr se bude postupně upravovat do finální podoby pro mistrovské zápasy. Kromě již dříve ohlášených tří posil Kristiana Zbrožka, Erika Prekopa a Patrika Švantnera přibyl mezi hradecké fotbalisty krajní záložník Daniel Procházka z Ústí nad Labem, čtyřiadvacetiletý rychlostní typ fotbalisty, který v uplynulé sezoně ve druhé nejvyšší soutěži nastřílel ve 24 zápasech 5 gólů.

Mezi "starousedlíky" v kabině se objevilo také pět hráčů z dorostu: brankář Jakub Brát, obránci Michael Ptáček a Daniel Horák, záložníci David Doležal a Jan Mahr. Poprvé se představili i testovaní ofenzivní hráči, Chorvat Marko Zuljević a Zimbabwan Arnold Chapunda.

Na závěr prvního tréninkového týdne čeká Votroky sobotní přípravný zápas v Chlumci nad Cidlinou proti FK Jablonec.

Kádr FC Hradec Králové na začátku přípravy:
Brankáři: Jakub Brát (z U19), Ondřej Mach, Radim Ottmar, Patrik Vízek.
Obránci: František Čech, Daniel Finěk, Daniel Horák (z U19), Miloš Kopečný, Jan Kvída, Michal Leibl, Jakub Martinec, Michael Ptáček (z U19), Otto Urma, Kristian Zbrožek (z Varnsdorfu).
Záložníci: Milan Černý, Fahrudin Djurdjević, David Doležal (z U19), Robert Jukl, Jiří Kateřiňák, Jan Mahr (z U19), Martin Matoušek, Daniel Procházka (z Ústí nad Labem), Dominik Soukeník, Michal Trávníček, Adam Vlkanova, Filip Zorvan, Marko Zuljević (na testech).
Útočníci: Arnold Chaponda (na testech), Filip Firbacher, Erik Prekop (z AS Trenčín), Jakub Šípek, Patrik Švantner (z Dynama České Budějovice).

Další články