Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

Osobně i online Klicperovo divadlo zahajuje předprodej na září

Klicperovo divadlo zahajuje předprodej na září

foto: Klicperovo divadlo

12. 07. 2019 - 11:12

Klicperovo divadlo zveřejnilo na svých webových stránkách program na září. Předprodej vstupenek spustí v pondělí 15. července v tradičním čase v 10 hodin dopoledne.

Z důvodu divadelních prázdnin je uzavřen kamenný předprodej na Gočárově třídě, vstupenky bude možné objednat jen on-line na www.klicperovodivadlo.cz nebo osobně v královéhradeckých informačních centrech.

V době divadelních prázdnin je nově možné prostřednictvím webových stránek objednat i klasické předplatné, a to se zasláním na dobírku. Diváci se tak následně vyhnou čekání při osobním vyřizování předplatného na přelomu srpna a září. 

Klicperovo divadlo přichází od nové sezóny ještě s jednou novinkou v předplatném. Vychází vstříc poptávce po místech ve skupinách pro dospělé diváky a otevírá zcela novou předplatitelskou skupinu „Z", která nabídne stejnou repertoárovou skladbu představení na hlavní scéně. Liší se tím, že nezahrnuje kupony do Studia Beseda a na divadelní festivaly. Předplatné „Z" lze na rozdíl od klasických skupin zakoupit on-line jako eVstupenku a nabízí bohatý výběr míst v předních řadách.

Další články